Share

Toate alimentele sunt exprimate in unitati ORAC per 100 de grame ( cu cat valoarea unitatilor este mai mare, cu atat numarul antioxidantilor este mai ridicat).

1.rodii – 3037

2. afine – 2234
3. mure – 2036
4.varza creata – 1770
5. capsuni – 1536
6. zmeura – 1227
7. spanac crud – 1210
8. broccoli – 1183
9. prune – 949
10. muguri de lucerna – 921
11. spanac fiert – 888
12. sfecla rosie – 841
13.avocado -782
14. portocale – 750
15. struguri negri – 739
16.ardei capia – 731
17. cirese – 670
18.kiwi – 602
19.fasole fiarta – 503
20. grepfruit roz – 483
Stiind toate acestea, luati-va o portie de sanatate.
Pofta buna la antioxidanti!!!

Facebook Comments
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress spam blocked by CleanTalk.