Blog

Cadoul perfect de Valentine’s Day

Indragosteste-ma de mine!

Ca-i Valentine’s Day stie tot mapamondul.

Ca noi, toate femeile asteptam cadouri, stie orice barbat.

Ca primim sau nu primim, ramane o necunoscuta.

Daca-i ziua indragostitilor, zic, sa ma uit in oglinda, sa-mi caut toate partile din mine pe care le iubesc, sa-mi pun in valoare calitatile si sa ma indragostesc de mine. Sa fie ziua mea si a iubirii mele pentru mine. In loc sa astept cadouri din exterior, mai bine imi fac eu, insami un cadou.

Si ce cadou ar fi potrivt pentru o femeie?

Ha,ha,ha… o matura, un faras si un sac de gunoi.

Ma apuc de curatenie, dar nu in casa ci in suflet.

Pun o basma pe cap, suflec manecile si cobor.

Cobor adanc in sufletul meu, caci de fiecare data cand o fac mai gasesc ceva gunoi pe care nu-l vazusem pana atunci.

Rup buruienile, matur gunoiul pe care l-am acumulat eu sau le-am permis altora sa-l uite acolo, strang totul pe faras si apoi ma debarasez de ele ca de gunoiul menajer. Insa arunc totul abia atunci cand sunt sigura ca mi-am invatat lectia lasata de acel gunoi.

Lustruiesc fiecare bucatica pe care am gasit-o prafuita si sarbatoresc.

Pai, dupa atata truda, merit si eu un pahar de vin si o oglinda in care sa mi admir stralucirea, caci atunci cand faci curatenie in suflet, se vede si pe chip.

Asadar, ce cadou poate fi mai frumos decat un kit cu instrumente, care te ajuta sa-ti purifici sufletul, sa-l reintregesti si sa-l pregatesti sa ofere si sa primeasca iubire?

Spor la treba, fetelor ! Maturati, strangeti si aruncati tot ce nu va apartine!

Ca sa incapa ceva intr-un sifonier plin, e nevoie sa aruncam lucrurile uzate, la fel sta treaba si in suflet, nicicand nu va aparea o poveste de dragoste ca in filme, de vreme ce nu are unde sa-si faca loc printre atatea gunoaie.

Sursa foto

Facebook Comments