Blog

De ce nu ti se indeplinesc dorintele?

Scrie-ti dorinta, hotaraste-te ce dai si asteapta sa primesti!

Fiecare persoana are un pachet de dorinte, pe care reuseste sa le materializeze sau nu.

Cei care nu reusesc sa faca din dorinta, un scop si sa o atraga in viata lor, sunt cei care ulterior se vor frustra si vor da vina pe destin. Exista posibilitatea sa invete din greselile lor si apoi sa-si puna alte dorinte, care se vor materializa si manifesta in plan fizic sau exista posibilitatea in care vor accepta zona de confort si vor astepta para malaiata.

Si totusi de ce nu se indeplinesc dorintele?

1.Nu stii ce vrei – nu poti formula o dorinta completa, complexa si detaliata

2. Iti pui dorinte care nu sunt despre tine, cu tine si pentru tine – cand vrei sa se intample, tu esti esenta acelui vis, nimeni din exterior

3. Iti pui dorinte care ii vizeaza pe ceilalti si depind de ei – orice dorinta implica o actiune, asa ca fii propriul tau stapan, nu astepta sa-ti pice. Nu cere un partener perfect, ci cere sa ajungi tu la un nivel in care sa atragi acel partener perfect, caci daca el/ea va aparea, tu esti pregatit/a pentru acea aparitie?

4. Iti pui dorinte in neconcordanta cu starea ta– una dintre conditiile esentiale este aceea de a formula o intentie, atunci cand esti in spirala ascendenta( asa cum ne invata metafizica chineza), adica momentele cand esti intr-o stare de bine. E ca si cum ai cere bani, cand tu te simti sarac lipit. Ce crezi ca se va intampla?

5.Trimiti intentii catre Univers in neconcordanta cu fazele Lunii– fiecare faza a lunii corespunde unui anumit tip de dorinta. Nu poti cere sanatate, cand luna este in descrestere.

6. Nu esti pregatit pentru ceea ce ceri – oricat de mult ti-ai dori ceva, daca nu esti pregatit sa primesti, acel ceva se va departa de tine, in loc sa se apropie. Vrei ceva mai bun, atunci iesi din zona de confort si infrunta chiar si intunericul.

7. Nu dai nimic pentru realizarea dorintei – armonia universala presupune un echilibru intre cerere si oferta, asadar pregateste-te sa dai, nu sta cu mainile in san, asteptand implinirea dorintei.

8. Fricile – orice dorinta vine la pachet cu un set de frici, paradigme, convingeri care-ti saboteaza propriul vis. Alegerea este a ta. Te lasi prada fricilor, sau lasi visul sa faca parte din tine?

9. Lipsa recunostintei– vrei mai mult de la viata, dar nu esti recunoscator pentru ce ai. In concluzie, vei atrage contrariul. Universul va spune asa: daca tot esti atat de nemultumit, nu vei stii ce sa faci cu mai mult.

10. Iti pui dorinte dar raman in stadiu incipient – degeaba ai un vis, daca nu ai si un plan de cresterea visului.

11. Dorinta ta nu este in concordanta cu legile Universului – binele tau nu este neaparat si binele Universului, binele tau poate incalca liberul arbitru al cuiva, asa ca reformuleaza sau anuleaza dorinta.

12. Te atasezi de rezultate – daca vei spune” voi fi cel mai fericit, cand se va intampla asta”, e cazul sa te mai gandesti, caci fericirea va fi temporara. Fa ceva pentru procesul in sine si bucura-te de calatorie.

13. Vrei ceva, dar ramai ancorat in ce nu vrei – vei obtine ceea ce nu vrei, caci mintea este antrenata sa materializeze mult mai usor partea negativa.

14. Nu trasformi visul in scop – lansezi intentia visului, insa nu-l alimentezi cu energie, cu emotie, cu trairi.

15. Permiti daunatorilor sa-ti atace visul – lasand persoane din exterior sa-ti desfiinteze visul, fie accepti ca puterea ta, sta in mainile altora, fie nu crezi suficient in tine si visul tau.

16. Dorinta ta nu corespunde vietii pe care o duci – cerand viata perfecta, asigura-te ca in mintea si sufletul tau nu este haos

17. Iti pui prea multe dorinte doar pe un anumit sector al vietii – daca vei cere doar bani si vei pune energie prea multa, vei dezechilibra alte sectoare ale vietii. Pune echiibru in toate sectoarele vietii.

18. Ceri ceva ce nu se regaseste in tine – poate vei obtine, dar va fi temporar. Poti cere iubire in fiecare clipa a vietii tale, dar daca iubirea de sine nu se regaseste in interiorul tau, cum crezi ca o vei atrage? Munca incepe de la lucrul cu interiorul, pentru a manipula exteriorul.

19. Ceri ceva ce este al altcuiva – facand acest lucru te ghidezi dupa premiza ca exista noroc si ghinion si te pozitionezi pe o energie foarte joasa. Universul are destul pentru fiecare, deci cere ce ti se cuvine tie, ce-ti face bine si suficient cat sa duci o viata prospera si evolutiva.

20. Lansezi intentia, apoi traiesti in trecut sau in viitor– traind in trecut iti imbalsamezi visul cu remuscarile a ceea ce nu ai facut, plecand permanent in viitor si imaginandu-ti visul implinit, risti sa uiti sa pui apa la radacina visului care acum este o samanta.

21. Nu esti la locul si ora potrivita – in metafizica chineza invatam ca exista locuri , ore, sectoare benefice sau mai putin benefice. Pentru cei ce nu conosc metafizica, bazati-va pe intuitie personala, alegeti-va un loc in casa unde va simtiti bine si o ora de maxima manifestare pentru voi.

Lista greselilor poate fi extinsa.

Tu cate greseli ai facut?

Daca ai facut doar una dintre ele, ai materializat mai greu, daca ai facut mai multe greseli, ai ajuns sa te intrebi, de ce la tine nu merge materializarea dorintei.

Despre materializarea dorintelor, voi vorbi mai pe larg in cadrul seminarului Scoala de Feminitate.

Facebook Comments