Blog

Importanta curatarii chakrelor si a taierii de stringuri

Curata energia din corpul tau, taie legaturile cu persoanele din trecut si apoi traieste deplin.

Fiecare chakra este un vortex de lumina, care este pozitionat in corpul nostru energetic, iar deschiderea sau inchiderea lor ne afecteaza in mod direct sanatatea fiind conectate la glandele nostre endocrine.

Chakra 1, se afla la baza coloanei vertebrale si face legatura cu Mama Pamant, este locul tuturor energiilor fizice si biologice, nevoile primare.

Astfel curatand aceasta chakra, ne eliberam de frica de saracie, lipsuri materiale si atragem abundenta.

Chakra 2 se afla la 3-4 degete sub ombilic, aici sunt localizate toate sentimentele si emotiile noastre. Cand simtim ca sentimentele ne sunt confuze poate fi un semnal ca aceasta este blocata, sau sunt legaturi netaiate cu oameni din trecutul nostru sau din alte vieti.

Ex: O persoana parasita care nu s-a impacat cu acest gand poate crea in cel care a abandonat-o, o astfel de legatura energetica ce il va impiedica pe acesta din urma sa traiasca o viata fericita si linistita, alaturi de partenerul actual.

Curatand aceasta chakra eliberam sentimente si trairi ramase nerezolvate,ne deschidem catre creativitate si intimitate pe planul romantic, invatam ce inseamna iubirea de sine si scapam de teama de a fi parasiti.

A treia chakra se afla in dreptul plexului solar, aici este localizata intreaga energie fizica a corpului, ea este numita si centrul de putere.

Echilibrarea si curatarea acestei chakre ne asigura succesul, siguranta de sine, hotarare in luarea deciziilor si eliminarea energiilor negative pe care aceasta chakra le preia din exterior.

A patra chakra este localizata in dreptul inimii si reprezinta iubirea pentru tot ce ne inconjoara.

Deblocarea acesteia ne reda inapoi iubirea de sine si de ceilalti, ne face flexibili, iertatori, eliberandu-ne de sentimente precum gelozia si egoismul.

A cincea chakra se afla in zona gatului, este centrul exprimarii verbale, a creativitatii fiintei.

Curatarea acestei chakre ajuta la deblocarea centrului comunicarii si mai ales al ascultarii.

Din pacate, am asistat la moartea unei persoane dragi care acumulase atatea vorbe si trairi neexprimate prin cuvinte, incat a dezvoltat un cancer la gat, iar curatarea chakrei 5 a fost un proces tardiv, avand in vedere ca 50 de ani, si-a acumulat mania neexprimarii, a judecatii aspre fata de sine si de ceilalti, in vorbe exprimate punea furie.

A sasea chakra se afla in mijlocul fruntii, intre sprancene, se mai numeste cel de-al treilea ochi. Aici se face conectarea cu oricine si orice.

De aceea, deschiderea celui de-al treilea ochi, sau curatarea acestui centru energetic, iti ofera abilitatea de a te conecta la orice informatie, de a te percepe ca fiind o fiinta eterna.

Ultima chakra principala, cea de-a saptea este localizata in varful capului si este poarta noastra catre Divinitatea.

Daca prima chakra facea legatura cu Mama Pamant, ultima face legatura cu Tatal din Ceruri.

Curatarea acesteia permite patrunderea unui flux de energie divina, eliberarea de puternicul EGO.

De asemenea, la nivelul fiecarei chakre pot exista legaturi(stringuri) din aceasta viata sau din alte existente, care ne limiteaza in a trai deplin.

Existenta acestor legaturi sau a centrilor energetici blocati se poate depista foarte usor de catre un terapeut energetic(si nu numai) printr-o simpla scanare sau masurare.

Persoanele care nu au studii in domeniu isi pot da seama dupa trairile pe care le au si implicit dupa mastile si limitarile pe care si le impun singuri, la nivel fizic sau emotional.

Facebook Comments