Feng Shui este o adevarata arta care iti influenteaza viata, indiferent daca crezi sau nu in ea.

Feng Shui inseamna matematica, calculul, localizarea energiilor si directiilor favorabile si nefavorabile aflate in mediul inconjurator.

O analiza feng shui realizata riguros de catre o persoana abilitata iti poate transforma relatia de cuplu, succesul in afaceri, starea de sanatate, armonia in spatiul de locuit si la locul de munca. Cu alte cuvinte, iti poate transforma viata dintr-una mediocra intr-una in care iti poti atinge obiectivele cu usurinta.

Ti-ai cumparat un apartament/casa?

Vrei sa achizitionezi un teren si nu stii cum sa-ti construiesti casa pentru a profita din plin de energiile benefice din jur?

Vrei sa-ti reamenajezi casa in care locuiesti pentru a spori armonia?

Simti ca in spatiul in care locuiesti exista anumite energii negative pe care nu stii cum sa le anihilezi?

Vrei promovare la locul de munca sau succes in afaceri?

Daca ai raspuns afirmativ, la o singura intrebare, te sfatuiesc sa apelezi la un consultant Feng Shui.

In cadrul unui proiect Feng Shui se va face o evaluare completa si complexa a spatiului analizat care iti va fi transmis in forma scrisa cu toate recomandarile pentru remedierea energiilor mai putin favorabile.

Garantarea rezultatelor

O analiza efectuata corect are rezultate garantate.

Practicarea acestei stiinte are o vechime de mii de ani. Nu cred ca poate exista o garantie mai puternica decat aceasta.

Daca viata ta,spatiul in care locuiesti si cel in care-ti desfasori activitatea sunt perfecte si nu mai ai ce perfectiona, atunci nu apela la un consultant Feng Shui.

Daca in schimb ai nevoie de ajutor, pentru a armoniza energia casei tale.

Ma poti contacta si cu ajutorul formularului de mai jos:

Facebook Comments