Coaching  este legatura creata intre un coach(antrenor) si o persoana care vrea sa dezvolte relatii mai bune, sa comunice eficient, sa isi stabileasca scopuri armonioase a caror atingere genereaza satisfactie, echilibru, autocunoastere, autocontrol, sanatate etc.

Coachingul, folosind instrumente specifice,adresează întrebările potrivite, în ordinea cea mai bună pentru a-l ajuta pe client să exploreze adancurile mintii lui, opereaza ata cu mintea constienta cat si cu partea subconstienta. Astfel, sunt explorate blocaje, emoţii, temeri, valori.Coachingul este drumul ghidat catre rezultate si solutii.

Coachingul are ca si principiu de baza convingerea ca orice om are in el toate resursele necesare atingerii obiectivelor benefice pe care si le poate propune.

Segmentul Life se adreseaza oricarei probleme ce tine de viata personala.

Segmentul Business antreneaza echipele anumitor companii pentru a-si depasi propriile recorduri, ajuta compania sa se poate mentine intr-un mediu foarte competitiv, pregateste oameni pentru succes.

Segmentul Theta Healing Coaching  lucreaza la schimbarea convingerilor limitative din subconstient, eliberarea emotiilor negative ( frici, resentimente, depresii, anxietati, griji epuizante),dependente.

Ce nu este coachingul?

1. Nu este psihoterapie: aceasta presupune existenta unei afectiuni psihice si a unui psihodiagnostic, precum si a unor metode de remediere.

2. Nu este consiliere psihologica: consilierea se adreseaza indivizilor sanatosi, are in centru evaluarea psihologica si sfatuirea clientului, in scopuri adaptative.

3. Nu este mentoring: acesta presupune ca un expert intr-un anumit domeniu sa “ia sub aripa protectoare” si sa supervizeze pe altcineva, cu un grad de experienta mai mic.

4. Nu este training: nivel in care grupuri de oameni sunt instruiti, in cadrul unui proces de formare cu  tema specifica.

Facebook Comments